by  Chikara trainingcenter

Gentlemen
Boxin​g Club

Wat is Gentlemen boxing?

Wil je aan je fysiek werken en mentaal sterker worden en je tijd nuttig besteden? Dan is Gentlemen Boxing club (GBC) iets voor jou! Door de intensieve trainingen ontstaar er mooie vriendschappen en een uniek teamgevoel. 
De GBC trainingen zijn gericht om op een veilige manier zonder blessures te trainen. We trainen met ondernemers, particulieren, dames en heren die allen hun verantwoordelijkheden hebben, daarom staat gezondheid en veiligheid centraal in onze aanpak.  


Wil je uw grenzen nog verleggen en jezelf maximaal uitdagen? Als lid van de Gentlemen Boxing Club kan je je ook inschrijven voor het GBC event, niet verplicht natuurlijk. Dit is een unieke kans om tijdens een benefietwedstrijd te ervaren hoe het is om in een echte boksring te staan. Al onze opbrengsten hiervan gaan naar het goede doel. Bekijk het GBC gala 2022 met de info over de deelnemers, foto’s, bedrag enz.

meer info

Train gerust een keertje mee
2 gratis proeflessen

Zelf eens ervaren hoe een training bij de Gentlemen Boxing Club eraan toegaat?
Doe gerust een keertje mee met 2 gratis proeflessen.
Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op om een proefles in te plannen!

Gratis proefles
Gentlemen boxing Club

Waarom meedoen?

Alles begint bij jezelf, je leven is gezonder en productiever wanneer je mentaal en fysiek sterker bent, dat weet natuurlijk iedereen. Toch schiet sporten er vaak over en neemt men hiervoor de tijd niet. De Gentlemen Boxing Club geeft je de kans om je leven te veranderen! Het enige wat je moet doen is de trainingen gewoon inplannen en wij zorgen voor de rest. 

 Een top dag kan starten met een training in de vroege ochtend, deze training kunnen ze ja al niet maar afnemen. Zo begint je dag met een vliegende start!  Een training later op de avond om de dag af te sluiten, kan natuurlijk ook. 

Persoonlijke
verrijking

Persoonlijke voldoening, dit niet alleen door het verleggen van de sportieve en fysieke grenzen, maar meer nog gezien deze inspanningen ook een extra dimensie krijgen in de vorm van de ondersteuning van een goed doel. Het is een “once in lifetime opportunity” om te ervaren hoe het is om begeleid te worden als een pro, in een echte boksring te staan en daarnaast substantiële fondsen te werven in de strijd tegen kanker.

Meer info

Uw bedrijf
in de​ kijker

Uw bedrijf of werkgever komt in de kijker door uw engagement en aandacht voor sport & gezondheid en uw inzet voor het goede doel. Dit zal ongetwijfeld bijdragen aan een positief imago voor uw bedrijf en ook binnen uw organisatie zal de samenhorigheid toenemen door het engagement van de ondernemer, manager of werknemer. De kosten van de deelname worden gefactureerd aan uw bedrijf.

Meer info

Proefles aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op om de proefles in te plannen!

Bedankt we nemen zo senl mogelijk conatct met u op.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.
prijzen en schema